Facebook
BIP

Jadłospis

 

 

CENNIK OBIADÓW

NA ROK SZKOLNY 2024/2025

 

cały obiad     8,00 zł

II danie         6,50 zł

zupa             2,00 zł

 

 

KOSZT OBIADÓW - MIESIĄC wrzesień 2024

 

 

cały obiad        16 dni x 8,00 = 128.00 zł

 

II danie            16 dni x 6,50  =104,00 zł

 

zupy                16 dni x 2,00 =  32,00 zł

 

Należności za obiady prosimy regulować do 10-go każdego miesiąca na rachunek bankowy  

nr    61 9537 0000 2004 0042 2134 0003

Informacje dotyczące numeru rachunku bankowego oraz wysokość wpłat na każdy miesiąc są umieszczone na tablicy informacyjnej, stronie internetowej oraz informacji udziela intendent. Istnieje możliwość odliczenia kosztów obiadu, nieobecność ucznia musi być zgłoszona u intendenta osobiście lub telefonicznie pod 532-163-458 lub  287-25-87 do godziny 8.00. Tylko na tej podstawie powstała nadpłata może być zaliczona na poczet opłaty na następny miesiąc.

 W przypadku wątpliwości dotyczących ilości odpisów miesięcznych, prosimy o kontakt telefoniczny  532-163-458 w celu uniknięcia nieporozumień.

 

 

 

 

 

 

 

                               

16.09.2024 - 20.09.2024

Alergeny zostały wyróżnione na jadłospisie.

 

DZIEŃ

TYGODNIA

 

                   I DANIE

 

                  II DANIE

PONIEDZIAŁEK

 

16

 

Zupa fasolowa

 

na wywarze mięsno-warzywnym,(zawiera selerz     kiełbasą

 

Makaron  kraszony z twarogiem z cebulką i boczkiem

 

(zawierają jajka, mleko, pszenicę)

 

 owoce , woda niegazowana, soki ,dodatek

 WTOREK

 

17

Zupa pieczarkowa

 

na wywarze mięsno - warzywnym

z makaronem śmietana 18%              (zawiera mleko ,gluten)

 

Kotlet schabowy

 

(zawiera jaja, mleko,  pszenicę) ziemniaki (zawierają mleko),mizeria (zawiera mleko)

 

owoce,

woda niegazowana, soki

 

ŚRODA

 

18

 

 

Zupa szczawiowa

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler )z jajkiem i śmietaną 18 % (z mleka )

 

 

 

 

 

Kurczak w sosie meksykańskim z warzywami

 

ryż , ogórek kiszony

 

owoce,

woda niegazowana, soki

 

 

 

CZWARTEK

 

 

  19

 

Biały barszcz

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z lanymi kluskami (zawiera jaja, mleko, pszenicę) ) i śmietaną 18 % (z mleka)

 

 

Udziec z kurczaka

 

 ziemniaki (zawierają mleko),   buraczki

 

owoce,

woda niegazowana, soki

 

 

PIĄTEK

 

 

  20

Zupa pomidorowa

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler)

i śmietaną 18 % (z mleka) z ryżem

 

Panierowany filet rybny z miruny

 

(zawiera jaja, mleko, pszenicę) ziemniaki (zawierają mleko), surówka z czerwonej kapusty

 

mix dodatków,

woda niegazowana, soki